دوره: آموزش انواع سالاد

معرفی :

کلیه مراحل کار با ارایه توضیحات اولیه و رسپی حرفه ای بصورت عملی بوده و با پرسش و پاسخ به اتمام میرسد. هر یک از هنرجویان قادر خواهند بود تا شخصا در منزل خود نسبت به آماده سازی این ده نوع سالاد مجلسی و با کیفیت بالا اقدام نمایند.

مخاطبین :

  • علاقه مندان به این حوزه
  • حداقل ۱۸ سال سن

سرفصل :‌

  • سالاد تاهیتی
  • سالاد کینوا مدیترانه ای
  • سالاد شاورما
  • سالاد فوتوچینی
  • سالاد مرغ و اووکادو
  • سالاد انار و اسفناج
  • سالاد چیکن آلفردو با سس بادام هندی
  • سالاد مرغ مکزیکی
  • سالاد میموزا
  • سالاد کارتوفل

مدت :‌ ۶ ساعت

پیش نیاز: ندارد

ارتباط با دپارتمان